Hotell Molde

Du har flere gode muligheter når det gjelder overnatting i Molde by. Her er noen forslag til hotell i Molde:I nærheten av Aker Stadion ligger Hotell Molde Fjordstuer, på bryggekanten i sentrum av Molde. Løkta Event scene holder årlig 70-80 konserter, samt humorshow, og mat- og vin-temakvelder. Det finnes også flere møterom, og en selskapsavdeling for arrangementer. À La Carte-restauranten bruker lokale råvarer til å fremstille sesongmenyer.

Book dette hotellet.

Rett ved Molde Stadion finner du Scandic Seilet med utsikt over Romsdalsfjorden og Romsdalsalpene. Hotellet har spa, svømmebasseng, barnebasseng, sauna, treningsrom, og solarium. 5 km unna ligger en golfbane. Det finnes én restaurant og to barer. De lyse rommene har utsikt over Moldes vakre naturlandskap. Hotellet er Svanemerket.

Book dette hotellet.

Comfort Nobel Hotel ligger i et sjarmerende bygg fra 1913, og har et eget konditori hvor gjester kan nyte frokost og lunsj. Om kvelden serveres middag på buffet. Det tilbys gratis bruk av gymmen som ligger 500 meter fra hotellet, samt gratis trådløst internett. For 250 NOK tilrettelegger hotellet for å ta med husdyr.

Book dette hotellet.

Konferansehotellet Quality Hotel Alexandra byr på nydelig utsikt ved havnen. Det ble renovert i 2010, og kan nå skryte på seg en toppsuite på to etasjer med egen terrasse og panoramautsikt. I "Stuene" serveres frokost, lunsj og middag i omgivelser som fortsatt bærer preg av hotellets historie tilbake til 1883. Det finnes også en sportspub, så vel som en à la carte-restaurant.

Book dette hotellet.

Hotellet Thon Hotel Moldefjord ligger sentralt innen gangavstand til mange av opplevelsene Molde kan by på. På Egon Restaurant, som er tilknyttet hotellet, tilbys en variert meny til frokost, lunsj og middag. Det finnes allergivennlige rom, samt et rom for fysisk funksjonshemmede.

Book dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: